Wij zijn een privéhuis en geen sexclub. De genoemde tarieven zijn gebasseerd op sex met condoom (safe sex) inclusief verblijf in één van onze kamers en een drankje van het huis. Eventuele extra wensen kunnen vooraf met de dame(s) worden doorgenomen.

Alle dames die verbonden zijn aan Salon Privé vindt u in deze sectie. Ieder meisje en vrouw heeft een eigen profielpagina. Deze opent u door op haar foto te klikken.

Plezierige dames van plezier

Een ruime en gevarieerde keuze nietwaar? En ieder van hen heeft een eigen specialiteit.

Als privéhuis stimuleren wij onze dames een eigen stijl te ontwikkelen. Dat is fijn voor u, de gast, maar ook voor henzelf. Ergens in uitblinken, iets bieden waar gasten voor terugkomen en ja, zelfs met vaste gasten de specialiteit verder ontwikkelen… Dat houdt het werk leuk en afwisselend.

Zonder plezier naar je werk gaan is voor niemand leuk, in onze wereld kan het slopend zijn. Dat willen we niet voor onze dames, en u als gast zit daar ook niet op te wachten.

Al onze dames vinden het fijn om met elkaar en u in de kamers samen te werken. Dat is natuurlijk fijn voor u, mocht daar uw interesse naar uitgaan. Voor ons is het een van de tekenen aan de wand dat onze dames van plezier met plezier werken.

Safe seks, natuurlijk bij Salon Privé

Voor uw en hun veiligheid gaan onze dames alleen intiem met condoom. Dat spreekt natuurlijk voor zich. Vragen om “zonder” heeft geen zin en wordt over het algemeen als een love-killer beschouwd. Overigens worden condooms door ons verstrekt. Ze komen in verschillende maten en zijn superdun maar sterk.