Naam Meesteres Lynn Cane
Leeftijd 30
Lengte 165
Nationaliteit Nederlandse
Kleur haar Blond
Cupmaat C
Over mij

LET OP: GEEN SEKSUELE HANDELINGEN MOGELIJK MET DE MEESTERES!

Mijn naam is Meesteres Lynn Cane, een jonge Nederlandse Domina.

Spelen met macht en verleiding is mij op het lijf geschreven. Al van jongs af aan vond ik het interessant om kaders af te tasten en mensen mentaal of fysiek uit te dagen. Na jaren zoeken vond ik eindelijk een naam voor mijn interesse voor alles wat niet regulier en afwijkend van de norm was: Fetish en BDSM.

De fetish en bdsm wereld is een bron van genot en inspiratie die ik graag met je deel. Ik neem je graag mee in je eerste stapjes of zoek samen met je de grenzen op als je al ervaren bent.

Mijn dominantie is subtiel maar duidelijk, ik zal zelden mijn stem verheffen want mijn ogen zullen al boekdelen spreken. Onderschat mijn onschuldige uiterlijk echter niet.

Met gemak zal ik je ontwapenen, afstraffen en laten merken dat ik de Leading Lady ben. Ik weet zeker dat je na een sessie met mij genoten zal hebben. De twinkeling in mijn ogen tijdens een spel is verslavend én aanstekelijk. En de herinneringen aan mijn getease zullen je nog lang nablijven.

Mijn interesses zijn veelzijdig en om die reden heb ik niet zomaar een enkele voorkeur. Corporal punishment, variërend van de cane tot zweepslagen of echte billenkoek spreekt bij mij zeer tot de verbeelding. Echter is het niet nodig om pijn te ervaren om een bdsm sessie bij mij te ondergaan.

Neem contact met mij op of bel naar Salon Prive en maak direct een afspraak.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
- - - -