Weldadig en welverdiend relaxen kan bij Salon Privé. Onze dames, de ambiance en ontvangst & uitgeleide; alles is op discrete wijze gericht op u, onze gast. Wij hanteren drie standaardtarieven:

Hier op de site proberen wij onze gasten zo actueel mogelijk te informeren. Ook op ons Twitteraccount en bij webpartner voor Femdomzaken Klapjes.nl verschijnen hierover tijdig mededelingen.

30 minuten

€80,-

45 minuten

€110,-

60 minuten

€140,-

Salon Privé heeft vier luxueuze kamers en een SM-studio. Elk van de ‘gewone’ kamers hebben een thema dat in subtiele elementen naar voren komt. Alle vier de kamers zijn uiteraard altijd schoon, ruim, modern en in overeenstemming met het thema gemeubileerd, geluid-geïsoleerd en van alles voorzien waar u en de dame(s) behoefte aan zouden kunnen hebben.

Al onze ruimten zijn standaard voorzien van een douche of bad, tv en airconditioning. De verschillende kamers kunt u hieronder verder bekijken door op de foto’s te klikken.

Hebt u een wens waarvan u vermoedt dat wij de mogelijkheden ervoor niet hebben? Try us! Bel 020 – 692 52 07 en u krijgt een van onze sympathieke gastvrouwen aan de lijn. Zij kennen onze club en de dames door en door. Grote kans dat u meteen uitsluitsel krijgt of anders vragen zij het na.

Wij accepteren contant en pin.

Hieronder een kleine impressie van de kamers van Salon Prive