Salon Privé is een exclusief privé huis voor mannen!

Salon Privé is vele jaren gevestigd aan de Amsterdamse Middenweg. De toenmalige eigenaren weken uit naar dit gedeelte van Amsterdam om zo in alle rust aan een discrete en exclusieve top privehuis te werken. Het was een schot in de roos. En niet alleen de gasten bleken het te waarderen dat ze de hectiek van de binnenstad met massa’s toeristen en parkeerproblemen konden omzeilen. Ook voor de mooiste dames van plezier waren dit grote voordelen. Al snel werd Salon Privé synoniem aan exclusief genieten met meer dan exclusieve meisjes en vrouwen en dat voor een betaalbare prijs.

Gelukkig deed het toenmalig management er alles aan om de goede naam te behouden en uit te bouwen tot diep in deze eeuw.

Vandaag de dag voldoen onze faciliteiten aan alle eisen & wensen die je zou mogen verwachten van een exclusief en discreet 21e-eeuws top privéhuis. Salon Privé is terug van nooit weggeweest en klaar voor de toekomst!

Salon Privé is een privéhuis, geen seksclub. Derhalve hebben wij geen bar en serveren wij geen alcohol en versnaperingen. De genoemde tarieven zijn gebaseerd op intiem met condoom (safe sex) inclusief verblijf in één van onze kamers en een alcoholvrij  welkomstdrankje van het huis. Eventuele extra wensen kunnen vooraf met de dame(s) worden doorgenomen.

Klik op contact voor meer informatie, routebeschrijving en onze openingstijden.
Wij zijn tevens op zoek naar nieuwe meisjes!

New girls wanted! Bel ons voor vrijblijvende informatie.

Neem contact op